Wszystko się tu znajduje
Na rynku pojawił się nowy, przenośny projektor multimedialny, dedykowany urządzeniom iPhone, który umożliwia wyświetlanie zdjęć i filmów na ścianie.
Projektor został zamknięty w rozkładanej, kompaktowej obudowie wykonanej z połyskującego plastiku, która mierzy 14,8 x 7 x 4,1 cm. Całość zaprojektowano z taki sposób, aby podczas przenoszenia zapewnić odpowiednią ochronę optyki. Urządzenie prezentuje się bardzo stylowo i elegancko. Pozwala na wyświetlanie obrazu o przekątnej 70 cali.
MiLi iPhone Projector został wyposażony w stację dokującą, port USB, wejście AV, VGA, wbudowane w klapkę głośniki stereo i optykę z regulacją ostrości obrazu, a także specjalny stojak, który ma zapewnić stabilność. Bateria pozwala na około 90 minut ciągłej pracy. Jeśli to za mało, istnieje możliwość zasilania projektora z gniazda sieciowego – wówczas ładuje się zarówno bateria jak i urządzenie zadokowane w stacji.
W zestawie znajduje się również pilot zdalnego sterowania, który umożliwia wygodne korzystanie z podstawowych funkcji, takich jak regulacja głośności, jasności obrazu, nasycenia kolorów oraz kontrastu.
Nazwa projektora wskazuje, jakoby był on kompatybilny wyłącznie z iPhone. W rzeczywistości współpracuje również z telefonami BlackBerry oraz innymi urządzeniami wyposażonymi w wyjście wideo, takimi jak odtwarzacze DVD, komputery itp.
Aktualnie urządzenie dostępne jest w przedsprzedaży w cenie 229 funtów.
Genialny wynalazek ciekawe ile będzie kosztował
Więcej niż Iphone, ale tak naprawdę będzie !!!!! ha ha ha
Jak sam sobie I phona to ten projektor kupi mi tata
To z twojego posta Pozwala na wyświetlanie obrazu o przekątnej 70 cali
To tak wyświetla ustawcie jakośc HD
http://www.youtube.com/watch?v=8ATDgcGMp2M
Jedyny ten film to ukazuje
A tu zdjęcie jak jest zaprojektowany
Fajny gadżet do Iphone!!!!!
Zajebis## bajer i ja to będę miał ale na razie muszę na to uzbierać
To fajnie. Ja akurat mam kasę, aby kupić sobie Iphone i projektor, ale nie chcę wydawać pieniędzy!!!!!
Why jak to ja to musz mieć.
Kwota:299
Przelicz z : funt amerykański USD
Przelicz na : złotówka polska PLN
Przelicz
Wyniki : 857.32 PLN + 1000 PLN ( za iPhona )
Jakie 1000 zł Iphone???? Chyba 2000zł Iphone!!!!
Ale Iphone jest beznadziejny!!!!!!!!!!
Żal, spodobał Ci się Iphone jak pokazałem na forum projektor!!!!!!!
Jest beznadziejny!!!!!!
Po drugie, po co Ci projektor?????????